Egyedi bútorok
Wurlizer

Cégünk egyik legnagyobb odafigyelést igénylő munkája egy amerikai produkció kelléke volt. Az egyik legfontosabb kellékről van szó, amely igen lényeges szerepet játszik az egyik jelenetben. A Wurlizer az eredetihez hasonló fából készült, de felhasználtunk hozzá többféle műgyantát, fémet és rézalkatrészeket. A fát mesterségesen, a természetes kopásnak a lehető legjobban megfelelve öregítettük.

Kukorica szekrény

A szakmai kiállításokon, rendezvényeken minden cég igyekszik a saját arculatát a leghatásosabban kommunikálni, ennek egyik legjobb példája a magvas termékekkel foglalkozó Farmmix Kft. polca, melyet cégünk készített el.

Paletta asztal

Extrémbútor-tervezéssel is foglalkozik cégünk, mely a belsőépítészet egyik legnagyobb kihívásokat, és egyben különlegességeket is tartogató ága. A képeinket látható paletta asztal a 2004-es Debreceni Enteriőr kiállításra készült, de tartósságát jellemzi, hogy műhelyünkben ma is mindennapi használatban van. Amennyiben akár rendezvényekre, akár otthonra olyan bútorra, vagy kiegészítőre volna szüksége, melyet nem talál meg a boltokban, bizalommal forduljon hozzánk!