Szobor
Arany tigris

A gazdagságot és a hatalmat mi jelképezhetné jobban, mint a dzsungel legszebb, legelőkelőbb állata,a tigris. A kaszinó melyben elhelyezésre került teljes  belső berendezése ezt a hatást kívánja kelteni, így a dzsungelt idésző környezetben az anyatigris kiválóan illik a hely hangulatához.

Buddha

Az ősi távolkeleti vallás alapítójának szobra a békét, a megvilágosodást, a nyugalmat jelképezi. Jelenleg a természetgyógyászat egyik legismertebb hazai képveselőjének „szentélyét” díszíti. Anyaga műgyanta, kidolgozottsága rendkívül igényes.

Pókember

A pécsi ElectroWorld áruház Playstation pultját reklámozza jelenleg a figura, mely a mozifilm alapján, rendkívül igényesen, részletesen lett kidolgozva. Jó példa ez utóbbira például az, hogy a ruháján lévő pókhálók kidomborodnak, és magának az öltözetnek a textúrája is jól kivehető.

Pegazus

A hungarocell alapú szobor kivételes arányérzékkel és precizitással lett elkészítve. A görög mitológia e hagyományos alakja cégünk gyorsaságát, hagyománytiszteletét és igényességét is nagyszerűen szimbolizálja.

Szakács és pék figura

Erre a részletesen kidolgozott, pizzát tartó szakácsfigurára 170 cm-es magasságának köszönhetően biztosan felfigyel az utca embere. Elsősorban éttermek, pizzériák figyelmébe ajánljuk, de kiváló bármilyen vendéglő forgalmának növelésére, mivel a tálca, illetve a feltét a megrendeléstől függően átalakítható. Falkiállása 60 cm, anyaga ütésálló műanyag, ami biztosítja a hosszú élettartamot.

Zongora

Egy debreceni jazz klub keresett meg minket azzal, hogy valamilyen szokatlan dekorációt szeretnének, ami figyelemfelkeltő, de mégsem foglal el sok helyet. Mivel a helyiség egy pincében van, rendkívül nagy sikert aratott a födémet átszakító zongora ötlete, ami a kritériumoknak megfelelően az alapterületet nem csökkentette. Anyaga műgyanta, ami jól bírja az esetleges vandál behatásokat is.